Политическият ръководител на Хамас Исмаил Хания е бил убит в

...
Политическият ръководител на Хамас Исмаил Хания е бил убит в
Коментари Харесай

Политическият ръководител на Хамас Исмаил Хания е убит в Иран

Политическият началник на Хамас Исмаил Хания е бил погубен в столицата на Иран, Техеран, съгласно изказване на групата, която ръководи обсадената и бомбардирана Ивица Газа, която упрекна Израел за убийството му.

Хание и един от телохранителите му бяха убити в ранните часове на сряда, откакто постройката, в която са отседнали, беше ударена, се споделя в изказването.

„ Ислямското съпротивително придвижване Хамас скърби за нашия популярен палестински народ, за арабската и ислямската нация и за всички свободни хора по света: брат, водач, страдалец, муджахид Исмаил Ханийе, ръководителят на придвижването, който е погубен при подло ционистко нахлуване против резиденцията му в Техеран “, се прибавя в известието.

Израел към момента не е удостоверил или отрекъл присъединяване си в убийството на Хания, който беше в Техеран, с цел да участва на церемонията по встъпване в служба на президента на Иран Масуд Пезешкиан във вторник. Говорейки в сряда, израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели, че Израел е нане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР