Политическият проект на Румен Радев не е просто слух за

...
Политическият проект на Румен Радев не е просто слух за
Коментари Харесай

Плевнелиев: Проектът на Радев отдавна съществува - на местно ниво

Политическият план на Румен Радев не е просто слух за бъдещи упоритости, разгласи президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев в ефира на Българска национална телевизия.

" Този план съществува. Питайте на локално равнище! Хората ще ви кажат " хората на Радев, хората на Радев, хората на Радев обикалят, ние се сблъскахме с тях, тук и там ", уточни той. " Въпросът е кой е верният тайминг, с цел да го официализира. "

Според някогашният държавен глава разновидността за избори 2 в 1 с идния европейски избор " не може, не трябва и няма да има ".

" Ако има някаква политическа логичност останала, в случай че има възприятие за самозапазване в политическите водачи на евроатлантическите партии, то не трябва да има избори 2 в 1 и те би трябвало да вземат решение своите несъгласия по един либерален метод пред обществото ", означи той.

Плевнелиев предстоящо е сериозен към " меморандума " на ПП-ДБ:

" Не се прави по този начин, че вие отнякъде да хвърлите един документ по мейла на някой, който считате, че в идващите 9 месеца би трябвало да бъде сътрудник, с цел да вземе историческото решение България да влезе в Еврозоната. Ако са търсили абсурда - те го създадоха сами. "

Но признава, че през последните месеци българските жители са се нагледали на " ниска политическа просвета, думи, които не трябва да се чуват от най-високата естрада. Кой на кого седял в скута или делкания, или сглобки ". Според него ръководещите политици наподобяват като " деца, които се бият и си раздават плесници и юмруци ". 

" Народът не чака сходно хулиганско отношение. Моят съвет към тях е малко повече мъдрост и примирение ", сподели президентът.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР