Политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев е опит

...
Политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев е опит
Коментари Харесай

Биков: С партията на Петков и Василев Радев разчиства терена от провалените партии на протеста |

Политическият план на Кирил Петков и Асен Василев е опит на Румен Радев да разичисти терена от провалилите се партии на митинга и да ги размени с една нова групировка, която вероятно да се опита да свърши това, което те не съумяха, съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. 

Той е безапелационен, че от ГЕРБ по никакъв метод не се тормозят от възможната поява на нов политически план и добави, че съгласно него партиите на митинга ще бъдат доведени до ръба на оцеляването след появяването му. 

Лидерът на парламентарната група на " Демократична България " Христо Иванов още веднъж повтори, че вижда лицето на Петков и Василев съидейници и е подкрепял напъните им до момента.  

" Демократична България има постоянна политическа еднаквост и поредно държание. Ако се появят политически планове, които вървят в същата посока, това може да бъде единствено добра вест за нас. Гледаме с положително очакване към това и в случай че сме умни, съм сигурен, че можем да чакаме доста положителни вести ", сподели Иванов. 

Народният представител от " ИТН " Филип Станев сподели, че появяването на новия план, не тормози " нито на йота " Има Такъв Народ, тъй като в демокрацията появяването на нови политически субекти е нещо обикновено.

" Не знаем по какъв начин ще се ориентира този индивид в политическото пространство, къде ще стои. Твърде рано е да се разяснява дали може да има партньорство посред ни ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР