Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари се намеси в конфликта

...
Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари се намеси в конфликта
Коментари Харесай

Нидал Алгафари брани Силвия Кацарова и Тони Димитрова

Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари се намеси в спора сред Силвия Кацарова и самозванецът Владислав Савов. Както първо Lupa.bg заяви, певицата осъди скандалния продуцент за 20 бона. Ето какво написа Нидал в отбрана на изпълнителката, както и нейната колежка Тони Димитрова, която също води борба със Савов.

" Приятели,
за мое най-горчиво страдание, чак в този момент разбирам за спора сред Велики Български Дейци на културата ни и някакво кичозно неразбирателство. Богинята на музикалната сцена Силвия Кацарова, както и феята на българската благозвучност Тони Димитрова са се сблъскали с нечистоплътността, некадърността и музикалната отпадналост на едно нещо, което не трябва да загатвам името му тъй като ще си направи реклама от това. По-скоро се обръщам към тези две ненадминати изпълнителки, две невероятни дами, оставили плодородна вадичка в музиката:



Нидал

Приятелки мои, дори да тичате в противоположната посока, недоразумението, което е застанало на пътя ви, ни може да стигне висините, които сте постигнали с доста труд, доста гений и доста любов, нито може да отнеме любовта на феновете ви, които са ви отредили място в българската история. Съжалявам единствено, че нескопосаните опити на музикалното неразбирателство е оцапало подметките на обувките ви.
И аз както милионите ви фенове, когато чуем първите ноти от ваша ария, затуптяват сърцата ни от горделивост, уважение и боготворение.
Обичам ви! Обичаме ви! И ще сте безконечни в сърцата ни " - приключва Алгафари.



Владислав Савов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР