Политическият номад Настимир Ананиев вече е започнал да къса хапки

...
Политическият номад Настимир Ананиев вече е започнал да къса хапки
Коментари Харесай

Настимир Ананиев вече къса залци и от ПП-ДБ

Политическият бродяга Настимир Ананиев към този момент е почнал да къса хапки и от обединението, в която се обитава и настоящем – „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, оповестиха източници от централата на Политическа партия на „ Чаталджа “. Според тях посредством някогашния собствен съпартиец от Движение „ България на жителите “ в Елин Пелин Стефан Николов Настимир Ананиев се пробва да разцепи обединението в града и да подмени към този момент записания претендент на Политическа партия Демократична България за кмет там Николай Савов.

Стефан Николов

Същият е някогашен заместител на настоящия кмет Ивайло Симеонов, непосредствен до президента Румен Радев и участник в митингите под вдигнатия пестник на президента през 2020 година Савов и Симеонов обаче се разделили със скандал и сега кметът оценявал претендента на Политическа партия Демократична България като най-опасния си съперник, който знаел доста за делата му в общината.

Ивайло Симеонов, вляво, и Николай Савов.

За да изхвърлят служебно Николай Савов от кметската борба и с цел да свършат услуга на ортака си от митингите през 2020 година Ивайло Симеонов, Настимир Ананиев заречен на събрата си бродяга от Елин Пелин да му извади пълномощие да съставлява Политическа партия Демократична България пред локалната изборна комисия. А идната стъпка била да дерегистрират Николай Савов.

Стефан Николов още през вчерашния ден се появил в общинската изборна комисия, само че без нужното пълномощие от ПП-ДБ. В резултат, на което избухна скандал, за който свидетелства и формалното изказване на шефката на ОИК в Елин Пелин Силвия Трендафилова.

Изявлението на шефката на ОИК-Елин Пелин.

„ В качеството си на ръководител на ОИК Елин Пелин изрично се опълчвам на грубото и надменно държание на лицето Стефан Николов, проявено по отношение на членове на ОИК Елин Пелин при осъществяване на служебните им отговорности “, разгласи Трендафилова предходната вечер. И описа за случая. „ На 23 септември 2023 година, горепосоченото лице, без да показа пълномощие и да се легитимира, си е разрешило да се държи непочтено и да насочва закани и обиди към двама от членовете на ОИК, с което уронва персоналното им достолепие и престиж, както и тези на ОИК като групов орган “, съобщи Трендафилова. И добави: „ При повторна демонстрация на сходно непочтено държание, противоречащо на закона и общоприетия морал, ОИК Елин Пелин ще сезира способените органи. “

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР