Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в

...
Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в
Коментари Харесай

Илиан Василев с остър коментар към Русия заради взривеното водохранилището Каховка

Политическият анализатор и енергиен специалист Илиян Василев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка. Публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Взривяването на стената на водохранилището Каховка е военно закононарушение, равнозначно на потреблението на нуклеарно оръжие, освен заради размера на бедствието и провалите, а заради прегазването на всички цивилизовани правила, които крепят света дружно.

Путин не може да избегне развой в Хага, като военно нарушител.

Това е държавен тероризъм в най-чист тип. Ако това не може да убеди поддръжниците на Кремъл че поддържат Сатаната, значи са престанали да бъдат българоцентрични жители, а работят като безмозъчни сътрудници на непозната страна, затова би трябвало да бъдат обсъждани като първостепенна опасност за националната сигурност и да бъдат изолирани. В това число и президента Радев. Гледайте на следващия ден Алтернативата с цел да чуете и видите какъв брой надълбоко Радев е обвързван с Кремъл.

Русия вижда, че губи войната и не може да спре настъплението на украинските сили, за това прибягва до сходни обезверени ходове, без въобще да и пука за хората освен в Украйна, само че и в Крим, тъй като това е главен водоизточник за доставяне на популацията на полуострова с вода. Падането на равнищата на водата в хранилището основава проблеми и при охлаждането на Запорожската АЕЦ.

Това закононарушение би трябвало да бъде наказани и от Народното събрание, и от страната, и да форсира стъпките по оказване на военна поддръжка на Украйна.
Путин взриви Каховка, както Сталин Днепровската Хидро-Електрическа Централа. Става все по-неадекватен, а това допуска все по-отчаяни ходове. След него и Потоп. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР