Политическият активист и виден опозиционер, който твърди, че два пъти

...
Политическият активист и виден опозиционер, който твърди, че два пъти
Коментари Харесай

Съпругата на руско-британски гражданин, затворен в Сибир, казва, че правителството на Обединеното кралство е можело да бъде „по-гласно“ относно задържането му

Политическият деятел и изтъкнат опозиционер, който твърди, че два пъти е претърпял отравяния, за които упреква страната управляващите, беше наказан на 25 години затвор.

Обвиненията произтичат от тирада, която той произнесе през март 2022 година пред Камарата на представителите в Аризона, където осъди нахлуването на Русия в Украйна.

Говорейки пред програмата на Sky, Евгения Кара-Мурза сподели: „ Британското държавно управление можеше да бъде по-гласно по отношение на противозаконния му противозаконни арест и задържане към този момент две години. “

Тя също по този начин сподели, че „ политиката на Обединеното кралство във връзка с заложници и политически пандизчии “ беше „ към този момент недопустимо “.

„ Като споделяме, че не се ангажираме, държавното управление на Обединеното кралство изпраща доста неприятен сигнал на своите жители по целия свят, че в случай че се окажете в обстановка като тази, [тогава] скърбя, вие сте сами ", сподели госпожа Кара-Мурза.

Индийци, подмамени с заричане за работа в Русия, вмес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР