Политическия гении внесоха за гласува два дни преди да изтече

...
Политическия гении внесоха за гласува два дни преди да изтече
Коментари Харесай

Могат ли протестите да разклатят управлението

Политическия гении внесоха за гласоподава два дни преди да изтече възбраната на Европейската комисия решението за вноса от Украйна. Предизвикаха сами реакциите. Това е продължение от серията на аматьорството и неналичието на нюх за настроенията в обществото. На 15 септември изтичаше възбраната на Европейска комисия. Защо трябваше два дни по-рано да се внася в българския парламент? Продължаваща наклонност на неможене и на „ здрава глава - бинт “, разяснява в BTV „ Тази заран “ политическият анализатор Георги Харизанов.



Полша е случай, където има избори. Основните гласоподаватели на „ Право и правдивост “ са в селата. Съвсем различен е казусът в България. Имаме непродаден слънчогледа поради неверната преценка на производителите предходната година и стана проблем, който се влачи във времето. Производителите считат, че би трябвало да им се заплати над пазарната цена, уточни икономистът Евгений Кънев. Най-добрият метод за политическо дългоденствие и 12 години във властта е, каквото кажат фермерите да им се удовлетвори. Ако желая да съм общественик, не мога да разреша такова разстройство на пазара, при което преработвателите да страдат, заетостта да страда, Брутният вътрешен продукт да страда, да има по-висока инфлация, по-малко бюджетни пари. Държавническите ограничения са непопулярни, разяснява икономистът.

Наблюдаваме удивителна панорама. По учебник държавното управление работи по този начин, както не би трябвало да се работи. Първата позиция – „ Трябва да помогнем на братския украински народ и ще жертваме нашите, ще внасяме зърно “. Втората позиция – „ Производителите на зърно са терористи и крадат “. Третата позиция е – „ Няма проблем. Излъгахме Украйна, имаме процедури, ще ги моткаме “. Отиваме в „ Не съм ти взимал гърнето, върнах ти го през вчерашния ден и си беше спукано. Путин е отговорен, добави социологът Андрей Райчев. Борисов ще ги смъкна, само че не ги смъква още. С това е съпоставим единствено Тагарев, който съумя с тоя собствен консултант да направи от нищото скандал вместо да го уволни и да завърши историята, добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР