Политическите реакции в социалните мрежи след обявяването на имената в

...
Политическите реакции в социалните мрежи след обявяването на имената в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев след имената на министри в кабинета Главчев: Очевидно има договорка с президента и негова квота в служебния кабинет

Политическите реакции в обществените мрежи след оповестяването на имената в служебното държавно управление на Димитър Главчев към този момент са факт. Един от първите, които се изрекоха по тематиката е депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Ето какво написа той:

" Служебно държавно управление, което има две съществени задания:

1. Изборите да минат " по верния метод " - вътрешен министър, с който търговията с избор ще цъфти, а Министерство на вътрешните работи ще поддържа процеса. Нищо чудно да сме очевидци на позабравени подиуми на преместване на чували с пари в полицейски патрулки. 

" " Електронен " министър, който да подсигурява " верния избор " на 9 юни, според условията на Пеевски.

2. Замитане на аферата " Боташ ", с която Радев ощети България с над 2 милиарда $. Министърът ще има една съществена цел - да замете абсурда.

Очевидно има сделка с президента и негова квота в служебния кабинет.

В основата на конфигурацията е Пеевски. Предстои брутална акция и грозни практики на самите избори, с цел да се максимизира резултата на Движение за права и свободи и напъните на Пеевски да е част от последващо ръководство на страната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР