Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерски разговор.

...
Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерски разговор.
Коментари Харесай

Даниел Митов: ПП от началото не искат този парламент да живее, искат нови избори

Политическите партии с идентична настройка би трябвало да проведат лидерски диалог. Такова мнение изрази депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов в студиото на “Здравей, България ”. След връчването на трети мандат на Българска социалистическа партия Митов разяснява ще отидат ли от ГЕРБ на диалог с левицата.

“Дължим си диалог. Политическите партии с идентична настройка би трябвало да съумяват да дефинират проблемите пред обществото, да дават избрани решения и да образуват болшинства. Това се прави посредством лидерски диалог ”, сподели той. Не е ясно обаче дали Бойко Борисов ще участва на сходна среща.

“ПП от началото не желаят този парламент да живее, желаят нови избори. Саботираха ръководителя на Народно събрание, подходиха несериозно към своя мандат и в този момент към този момент приказват за нови избори ”, счита Митов.

На въпрос ще се оправят ли ГЕРБ при възможни нови избори, в случай че против тях се изправи обединяване на Политическа партия и Демократична България, Митов съобщи: „ ГЕРБ е задоволително мощна, постоянна, обединена и стимулирана сега, тъй че да е сериозен кандидат ”.

Той разяснява и случая “Nexo ”, като насочи редица въпроси към “Продължаваме Промяната ”. “Nexo ” финансирала ли е български политически партии? Стана ясно, че е финансирала Демократична България. Финансирала ли е Политическа партия? Защо Асен Василев искаше да обвърже българската система за електронни разплащания с криптопортфейли и да направи допустимо през нея да се заобикалят глобите против Русия ”, попита Митов.

Той отхвърли изказванията на депутата от Политическа партия Настимир Ананиев, че е непосредствен с шефа на “Nexo ” Антони Тренчев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР