Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерски разговор.Това

...
Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерски разговор.Това
Коментари Харесай

Даниел Митов: Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерска среща

Политическите партии с идентична настройка би трябвало да проведат лидерски диалог.

Това мнение изрази депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов пред NOVA.

След връчването на трети мандат на Българска социалистическа партия националният представител разяснява ще отидат ли от ГЕРБ на диалог с левицата.

“Дължим си диалог. Политическите партии с идентична настройка, по един или различен метод, би трябвало да съумяват да дефинират проблемите пред обществото, да дават избрани решения и да образуват болшинства. Това се прави посредством лидерски разговор”, сподели той.

Не е ясно обаче дали Бойко Борисов ще участва на сходна среща.

“ПП от началото не желаят този парламент да живее, желаят нови избори. Саботираха ръководителя на Народното събрание, подходиха несериозно към своя мандат и в този момент към този момент приказват за нови избори”, упрекна Митов “Продължаваме Промяната”.

На въпрос ще се оправят ли ГЕРБ при възможни нови избори, в случай че против тях се изправи обединяване на Природен парк и Демократична България, Митов съобщи:

" ГЕРБ е задоволително мощна, постоянна, обединена и стимулирана сега, тъй че е да е сериозен претендент”.

Той разяснява още казусът “Nexo” като насочи редица въпроси към “Продължаваме
Всичко за Вашата сватба
Промяната”.

“Nexo” финансирала ли е български политически партии?. Стана ясно, че е финансирала Демократична България. Финансирала ли е Природен парк? Защо Асен Василев искаше да обвърже българската система за електронни разплащания с крипто портфейли и да направи допустимо пред нея да се заобикалят глобите против Русия?”, попита Митов.

Той отхвърли изказванията на депутата от Природен парк Настимир Ананиев, че е непосредствен с шефа на “Nexo” Антони Тренчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg