„Политическите партии, декларирайки своите програми и готовност да ги изпълнят,

...
„Политическите партии, декларирайки своите програми и готовност да ги изпълнят,
Коментари Харесай

Росица Кирова: Служебният кабинет изнася театрални представления, а страната ни е в хаос

„ Политическите партии, декларирайки своите стратегии и подготвеност да ги изпълнят, би трябвало да могат да понесат отговорност пред гласоподавателите, в случай че се провалят. В противоположен случай, ще сме очевидци на една огромна говорилня, каквато сега следим с театралните осъществявания на служебния кабинет. На публиката, на феновете, на гласоподавателите се изнасят представления с гръмки приказки “, разяснява Росица Кирова, която е кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС.

Тя остро разкритикува бездействието на служебното Министерство на регионалното развитие, което шест месеца излизало единствено с изказвания по какъв начин нищо не ставало, по какъв начин това, което е направено до момента е порочно, по какъв начин имало закононарушения, нарушавания.

„ Не потвърдиха нито една от тези свои тези, не направиха нито една крачка напред, не си свършиха по никакъв метод работата, в това число и настоящите поддръжки и поправки на пътищата. А животът би трябвало да продължи”, сподели Кирова. По думите ѝ, дали се работи по построяването на инфраструктура или не, то от това зависи дали ще има вложители, предприятия, работни места.

„ Не може единствено да си приказваме, би трябвало и да се работи. Ако зад тези хора от служебния кабинет стоеше партия, то те биха получили червен картон и биха понесли някаква отговорност. Но защото те са назначени от Радев, те няма да понесат своята отговорност за бездействието си през тези месеци”, съобщи Росица Кирова и добави, че точно това безучастие се е отразило на джоба на всеки – с цените на тока, горивата, здравна рецесия и цялостен безпорядък.

„ Аз съм изрично за мажоритарен избор, тъй като личността на претендента е извънредно значима. В същото време би трябвало да има и политическа стратегия, която да се извършва, задоволително равнище на експертиза, с цел да може декларираното по време на предизборна акция да се осъществя на практика”, разясни лидерът на обединението във Видин.

Росица Кирова изрази паника от умишленото разцепление на българите с насажданите внушения, които са резултат от дейностите на президента по време на последните два Народното събрание. „ Той не се опита да сплоти партиите. Той не се опита да даде опция на тези, които имаха електорална поддръжка, да сформират кабинет. Напротив. А може би задачата му е била да изведе двама лустросани свои министри и направи нов план. Циркаджии, потвърдено хора, подписващи документи с погрешно наличие, нарушаващи Конституцията. Ето такива хора имат претенциите да ръководят държавата”, сподели още Росица Кирова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР