Политически партии атакуват без основание синдикалните лидери. Това заяви президентът

...
Политически партии атакуват без основание синдикалните лидери. Това заяви президентът
Коментари Харесай

От КНСБ с предупреждение! Обявиха кога хората няма да могат да си плащат двойните цени на тока

Политически партии нападат без съображение синдикалните водачи. Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров пред NOVA NEWS.
“Без никаква причина има офанзиви против нас от страна на „ Възраждане ”, „ ИТН ” и всякакви самостоятелни депутати ”, съобщи Димитров. Според синдикалния водач се прави опит за подстрекателство от политиците, че има разнобой сред КНСБ и КТ „ Подкрепа ”. Нещо, което по думите му не дава отговор на истината.
„ Нашите водачи – на синдикатите в енергетиката и в мините, водят митингите през цялото време ”, съобщи Димитров. Той посочи, че в съглашението сред ръководещите и протестиращите стоят подписите на членове и на двата синдиката.
„ Това съглашение стъпи напълно върху шестте претенции на протестиращите. Не беше отразена само либерализацията на пазара на тока за бита ”, съобщи Пламен Димитров. Според него е скандално, че на енергийната комисия в Народно събрание през вчерашния ден е приетo битовите консуматори да излязат на свободния пазар на електрическа енергия от 2026 година По думите му след 2 години хората няма да понесат двойни цени на тока, защото приходите за толкоз къс интервал няма да станат двойни.
Също по този начин Пламен Димитров подлага на критика, че зад тила на синдикатите се прокарва пътната карта за климатичната индиферентност, с която на процедура се обезсмисля цялото съглашение сред властта и протестиращите. Президентът на КНСБ прикани пътната карта да бъде изтеглена за преправка и изрично в нея да бъде записано, че няма да има затваряне на енергийни мощности.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР