Политически отзвук след публикацията в социалните мрежи на руското посолство,

...
Политически отзвук след публикацията в социалните мрежи на руското посолство,
Коментари Харесай

Антон Койчев: За пореден път посланик Митрофанова се държи като агент-провокатор на Кремълския режим

Политически отзив след обявата в обществените мрежи на съветското посолство, която дефинира Столичния общински съвет и Столичната община като “последователи на фашистки помагачи ".

Причината е повторното преименуване на алеята пред дипломатическата задача на " Героите на Украйна " и решението украинското знаме да виси пред постройката на общината в София до края на войната. 

“За следващ път дипломат Митрофанова се държи не като висотата на своя дипломатически пост, а като агент-провокатор на Кремълския режим. Ние живеем в европейска, демократична страна и имаме право да си кръщаваме улици и обществени пространства по този начин, както си решат общинските съветници дружно с жителите. България от дълго време не е претендент за 16-та република на Съветския съюз и от дълго време не се ръководи от Българска комунистическа партия ", съобщи ръководителят на ГЕРБ-СДС в СОС доктор Антон Койчев.

“Това е мощно казано улица - това е кучешка тоалетна, което се кръсти на “Героите на Украйна ", без да е ясно кои са тия герои. И реакцията на Руското посолство е напълно естествена, а още повече тук не става въпрос за кръщаване на улица, а за една очевидна провокация ", опонира общинският консултант от Българска социалистическа партия Иван Виделов и добави: “На никой не стана ясно с какво Борис Немцов е съдействал за София, за жителите, че да бъде наименувано на него едно още веднъж неразбираемо пространство. По тази причина ние ще апелираме това решение в съда ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР