Политически не беше необходимо да си обърнат гласовете за -

...
Политически не беше необходимо да си обърнат гласовете за -
Коментари Харесай

Вигенин предлага група да следи червените в СОС: В София БСП е ра...

" Политически не беше належащо да си извърнат гласовете " за " - щяха да изберат ръководител на СОС и без гласовете на Българска социалистическа партия. В София партията е разграничена, една част от тях са съгласни с дейностите, друга не - и желаеха по-тежки ограничения против нашите общински съветници ", добави Вигенин по тематиката.

Имахме предложение да сме част от сгобката, само че отказахме, сподели още той.

 

Според него сега няма спор каква външна политика да води България, а кой да застане на поста.

 

" Не считам, че би трябвало да се съчетават постовете на министър председател и външен министър, каквато беше концепцията за Мария Габриел измежду ротацията. Според него Денков също не би трябвало да бъде министър на външни работи. Защо Николай Денков, който има принос за образованието, би трябвало да бъде принуждаван да се бори за пост, за който няма знания и опит. "

 

" Изненадан съм, че Българска социалистическа партия смъкна политическото доверие от общинските съветници в СОС. Това не е в пълномощията на действен орган, какъвто е Изпълнителното бюро. Войни със съпартийци не повеждам, било то и ръководители на партията ", общинският консултант от БСП-София Иван Таков.

Изпълнителното бюро на левицата смъкна политическото си доверие от групата на алените в локалния парламент по отношение на Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС като общински консултант.

 

Исторически консенсус може да се назова. След месеци в невъзможност съветниците в локалния парламент най-накрая реализираха консенсус към личността на Цветомир Петров от “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ” - “Спаси София ”. Той ще заема поста за шест месеца - до юли. 

 

ФрогНюз
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР