Политически кабинет с първия мандат. Такава трябва да бъде формулата

...
Политически кабинет с първия мандат. Такава трябва да бъде формулата
Коментари Харесай

Димитър Вучев: Управляващите в София крият колко струва реорганизацията на трафика в центъра

Политически кабинет с първия мандат. Такава би трябвало да бъде формулата за ръководство – разяснява в ефира на „ Добро утро, Европа “ общинският консултант от ГЕРБ-СДС Димитър Вучев.

По тематиката с реорганизацията на придвижването в центъра на София и решението на съда той е безапелационен, че кметът би трябвало да поеме отговорност. Вучев изрази вяра до няколко седмици да има позволение на казуса.

„ Този безпорядък, който настана, се случи с помощта на това, че беше на мрачно по празниците към Великден. Просто едни деца взеха решение да си поиграят малко в пясъчника и сътвориха това нещо. Без да съблюдават никакви закони, без да съблюдават никакви правила, без още да има каквото и да е разискване, в това число освен с общински съветници, не политическо разискване, а разискване със Столична дирекция на вътрешните работи, разискване с хора, които са специалисти. Това нещо се случи на мрачно и оттова пристигна целият проблем, оттова пристигнаха и обжалванията и оттова пристигна и рухването в съда на цялата концепция “, разяснява общинският консултант.

„ От „ Спаси София “ споделиха, че те в този момент ще създадат някаква краткотрайна организация, на сегашната, което също ще бъде противозаконна на процедура. Отново едни пари ще бъдат изхарчени. Ние в действителност даже не знаем какъв брой са изхарчени за целия план. Говори се за милион и половина. Казвам ви го в позицията на ръководител на комисията по финанси. Аз не знам какъв брой пари са изхарчени за този план. Питал съм неведнъж и публично, и импровизирано, само че тази информация не ми се дава “, сподели още Вучев.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР