Политическата обстановка в страната не е такава, каквато трябва да

...
Политическата обстановка в страната не е такава, каквато трябва да
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП все още живеят с идеята, че са спечелили президентските избори

Политическата конюнктура в страната не е такава, каквато би трябвало да бъде. С наближаването на изборите, популизмът и подправените вести ще ни заливат от ден на ден. Българска социалистическа партия да вземем за пример към момента живеят с концепцията, че са спечелили президентските избори и се вършат, че не виждат оценките на хората.

Това съобщи довечера ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който организира среща с актива на Младежи ГЕРБ-София област. На събитието участва и най-младият член на структурата – 18-годишната Рамона Дойнова. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Българска социалистическа партия сега са в интернационална изолираност. Видяхте по какъв начин изкривиха дебата за Истанбулската спогодба. Политиката стана сцена на непрекъснати нападки и дискредитиране на политическия конкурент. Виждайки това в профил, хората не виждат всички хубави неща, които страната и локалната власт вършат “, означи Цветанов.

Той уточни пред младежите, че в този момент никой не приказва за европейската вероятност пред Западните Балкани, за кохезионната политика, за външнополитическите триумфи на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, за отличните взаимоотношения сред България и Македония.

„ Вие обаче бъдете посланици на тези триумфи. Казвайте на всички за тях. Хората би трябвало да знаят какво държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание са създали. Срещайте се постоянно с хората. Само по този начин ще си върнем доверието им “, прикани младежите зам.-председателят на ГЕРБ и добави, че е значимо страната да върви напред, да бъде водач на Балканите и да се визиите сполучливо по време на председателството.

„ Ние желаеме страната да е постоянна и работим в тази тенденция “, безапелационен бе Цветан Цветанов.

„ ГЕРБ е единствената партия, която влага толкоз доста в младежите “, уточни на собствен ред ръководителят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, който с присъединяване си в 43-тото Народно заседание се трансформира в най-младият народен представител в историята.

Той сподели още, че младежите имат опцията посредством партията да градят както себе си, по този начин и да въздействат върху процесите в страната. „ С работата и концепциите си ние можем да създадем България едно по-хубаво място за живеене “, съобщи Георгиев.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР