Политическата класа претърпя провал – всички се провалиха, те направиха

...
Политическата класа претърпя провал – всички се провалиха, те направиха
Коментари Харесай

Психиатър разби всичките ни партии и избирателите им в ефир! Ето какви са им отклоненията според д-р Сотиров

Политическата класа претърпя неуспех – всички се провалиха, те направиха по този начин с интензивността си през последните години, че да откажат хората от присъединяване. Така психиатърът доктор Владимир Сотиров проучва резултатите от европейските избори у нас в студиото на " Лице в лице " по bTV.

Хората избраха да саботират обществения развой посредством бездейност – 70% от хората направиха съзнателен избор да разрушават общия ни дом посредством бездейност.

По думите му гласувалите през вчерашния ден са го създали „ поради някаква мощна форма на взаимозависимост ”, каквато може да е мощната страст. Според него виждаме гласоподаване от обич при ГЕРБ и „ стартиране на бюлетината както се пуска любовно писмо до Лидера ”, до момента в който при Българска социалистическа партия при другите възрасти има или виновност за минали каузи, или предпочитание да се свържеш с предците идеалисти, а стартирането на бюлетина за Движение за права и свободи е обвързано със боязън от водача.

„ Вътрешна македонска революционна организация съставлява утайката, тези хора, които са най-тежко маргинализирани (…) Патриотичната концепция е привлекателна. Когато няма други полезности, с които да се идентифицираш, тогава се обръщаш към нещо изконно – това е наивна визия ”, разяснява доктор Сотиров.

„ Най-трудни за схващане ” са гласуващите за „ Демократична България ”, които поддържат дясното обединяване със смесени усеща, в това число „ с омерзение, тъй като има възможност с тяхната интензивност да бъде злоупотребено ”.

Какъв е психологичният статус на българските политици? Те са „ тежко обременени с морална патология ”, счита специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР