Политическата формация Да, България намали оперативното си ръководство от 16

...
Политическата формация Да, България намали оперативното си ръководство от 16
Коментари Харесай

Да, България с по-малко ръководството по предложение на Христо Иванов

Политическата групировка " Да, България " понижи оперативното си управление от 16 на 14 души през днешния ден. Промяната се случи по предложение на ръководителя Христо Иванов, оповестиха от групировката. Иванов влиза по право в изпълнителния съвет на партията, а по негова концепция място би трябвало да имат депутатите Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и Атанас Славов, както и правосъдния министър Надежда Йорданова и министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.

Останалите членове на новия състав на изпълнителния съвет на " Да, България " са Антонина Душева, Бойко Димитров, Веселина Александрова, Елена Церовска, Златко Куртев, Константин Павлов, Стела Николова и Яна Тодоранова. Ново лице в него е точно районния кмет на Лозенец Константин Павлов.

Христо Иванов беше избран отново за ръководител на " Да, България " за нов тригодишен мандат на националната конференция на 29 януари.

" Считам това за голям ангажимент. По-скоро виждам в него израз на това, че относително младата ни политическа организация счита, че имам незавършена работа, която считам да довърша. За главен аршин за триумф ще употребявам основаването на нови водачи, тъй че на идващия стадий да подсигуряваме огромен избор и доста нови лица. Това е една от главните ми дела ", сподели тогава Иванов след гласуването.

Националният съвет се състои от 60 души, напомнят от " Да, България ". Партията е част от обединението " Демократична България ", дружно с ДСБ и " Зелено придвижване ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР