,,Политическа репресия е освобождаването на д-р Валентин Димитров от Пирогов``.

...
,,Политическа репресия е освобождаването на д-р Валентин Димитров от Пирогов``.
Коментари Харесай

Костадин Ангелов за казуса с д-р Валентин Димитров: Това е политическа репресия

,,Политическа принуда е освобождението на доктор Валентин Димитров от Пирогов``. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен здравен министър Костадин Ангелов.

,,Преди време доктор Димитров отбрани лекари и сестрите в " Пирогов " от арогантното държание на един консултант в министерство на защитата. Това, което виждаме в този момент е отмъщението затова``, сподели още Ангелов.

Припомняме, че случката за отношението на съветника на Тагарев беше споделена от фейсбук страницата на " Пирогов ". По-късно стана ясно, че партийна инспекция ще ревизира нарушил ли е етичните правила Мустафа Емин.

От групировката " Движение Да, България обясниха, че са получили сигнал за случай със съпартиеца си от 28 август. От Министерството на защитата също излязоха със позиция по отношение на случая.

,,Ние не се борим от постове. Този шеф доктор Валентин Димитров е назначен от държавното управление на Кирил Петков. Ние постоянно сме защитавали българските лекари. Одитният отчет съм го чел доста деликатно. В него има събрана информация, която не е вярна ", сподели Ангелов.

По отношение на неприятното финансово положение на Пирогов, Ангелов разяснява:

" Това е неистина, Пирогов е на облага. Обвиняват изпълнителният шеф за неприятни публични поръчки. Защо него, каква е неговата вина``?

,,Ние няма да бойкотираме нищо, а ще бъдем доста деликатни. Няма да подкрепим закона за бюджета на Национална здравноосигурителна каса (НЗОК)``, сподели още Ангелов.

Вчера стана ясно, че шефът на незабавната болница " Пирогов " доктор Валентин Димитров е освободен от здравния министър Христо Хинков и на негово място е назначен доктор Константин Димов, лицево-челюстен хирург от УМБАЛ " Св. Анна " в София. Димов ще заема поста до провеждането на конкурс.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР