Политическа партия Зелено движение“ регистрира в сряда (24 април) в

...
Политическа партия Зелено движение“ регистрира в сряда (24 април) в
Коментари Харесай

„Зелено движение“ се регистрира за изборите за Народно събрание и Европейски парламент

Политическа партия „ Зелено придвижване “ записва в сряда (24 април) в Централната изборна комисия над 4000 подписа за независимо присъединяване на идните предварителни парламентарни избори и изборите за представители в Европейския парламент, които ще се проведат на 9 юни.

Документите за регистрацията внесоха съпредседателите на Зелено придвижване Тома Белев и Даниела Божинова, организационният секретар Иван Калчев, националният представител Васил Тодев и, някогашен министър на околната среда и вицепремиер по климата.

С готови и младежи Политическа партия „ Зелено придвижване “ си слага за цел да получи такова доверие от гласоподавателите, че да има свое посланичество в Екологичен потенциал като част от Европейската зелена партия, оповестяват от пресцентъра на партията. „ Зелено придвижване “ работи и за представители в националния парламент, които да упорстват за действителни промени във всички основни браншове.

„ Аз съм уверен, че в България има задоволително хора, които виждат бъдещето на България без Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и “, съобщи при внасянето на подписите Тома Белев.

„ Очакваме да бъдем алтернативата за разочарованите гласоподаватели, част от демократичната общественост “, сподели Даниела Божинова.

„ Вече имахме четирима депутати, в този момент ще се борим за цялостна парламентарна група “, съобщи.

Избирателите на Зелено придвижване чакат както съществени промени във връзка с Конституцията, правосъдната система и регулаторните органи, по този начин и позитивни промени, свързани с околната среда, с включването на жителите в процесите на взимане на решения, с устойчивия енергиен преход, както и с повишение на справедливостта в обществото. Основният приоритет на Зелено придвижване оттатък екологичните тематики остава България да не се отклонява от европейската си интеграция и да продължи с по-бързо движение по реформаторския си път.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР