Политическа партия ВМРО-БНД представи своите вече утвърдени от Изпълнителния комитет

...
Политическа партия ВМРО-БНД представи своите вече утвърдени от Изпълнителния комитет
Коментари Харесай

Станаха ясни кандидатите за кметове на ВМРО в Хасково, Харманли и Свиленград

Политическа партия ВМРО-БНД показа своите към този момент одобрени от Изпълнителния комитет претенденти за кметове на три общини в област Хасково. На конференция в Пресклуб на Българска телеграфна агенция - Хасково депутатът Александър Сиди и регионалният координатор на политическата мощ за Стара Загора и Хасково Антон Андонов презентираха кандидатите за кметския стол в Хасково, Харманли и Свиленград.

Вътрешна македонска революционна организация ще търси постигането на един заслужен резултат във всички обитаеми места и регионални центрове в страната, както направихме това на европейските избори, а за какво не и победа, съобщи Александър Сиди.

Доказахме в предходната акция, че умеем да отстояваме и своя, и националния интерес, добави той.

Надявам се, че с локалния избор ще успеем да приключим една чудесна за нас политическа година, уточни Сиди.

Пътя, който сме поели, е в Хасковска област да предлагаме млади, интелигентни, свестни и локални претенденти, които знаят по какъв начин да решат проблемите на общините, които съставляват, означи още депутатът.

Той посочи значимостта на локалните избори, които ще дефинират и образа на обитаемоте места през идващите 4 години. Координаторът Антон Андонов акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация е задоволително добре разпознаваема политическа мощ, която е безапелационна в своите тези.

Кандидат за кмет в Хасково ще бъде юристката със 17-годишен стаж като юрист Ростислава Жекова. Тя бе в първите редици и водач на митингите на майките. Вътрешна македонска революционна организация за пръв път ще има и независима листа за общински съветници в регионалния център. Кандидатурата ми е метода да бъдем чути и да предложим решение на проблемите в града, сподели Жекова. Тя добави, че екипът й е подготвил стратегия по всички наболели проблеми, като акцентите са ред, успокоение, облагородяване, стопански разцвет, грижа за деца и родители.

В Харманли Вътрешна македонска революционна организация ще разчита на икономиста Антон Иванов, който е бил на водещи мениджърски позиции в локално сдружение. По негови думи цели ще бъдат оставането на младежите в града, чистотата и реда в обитаемото място.

Претендент за кметското място в община Свиленград е Живко Проданов, общински консултант три мандата, който от 2000 година работи в частния бранш.

Познавам в елементи проблемите на града, моята цел ще бъде да превърнем Свиленград в едно положително място за живеене, удостовери Проданов.

В Димитровград "воеводите " ще поддържат някогашния кмет и ръководител на Общинския съвет, в този момент водач на обединението "Да за Димитровград " Стефан Димитров, в случай че неговата кандидатура за кмет на общината бъде издигната, бе заявено още на конференцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР