Политическа партия Републиканци за България“ остро осъжда ареста на опозиционния

...
Политическа партия Републиканци за България“ остро осъжда ареста на опозиционния
Коментари Харесай

След отровата – арест

Политическа партия „ Републиканци за България “ остро осъжда ареста на опозиционния съветски водач Алексей Навални след завръщането му в Москва от лекуване в Германия. След като опитът за нападение против живота му се оказа несполучлив, властническият режим в Кремъл се пробва да заглуши гласа на своя максимален критик с наказателно-административни ограничения, базирайки се на скалъпени каузи и обвинявания от предходни интервали.
Гласът на истината не може да бъде заглъхнал. Стремежът към независимост и народна власт не може да бъде подтиснат.

Подкрепяме изразените в този смисъл позиции на Европейски Съюз, Съединени американски щати, обособени европейски страни и считаме, че е належащо да се подхващат следващи дейности за отбрана на базисните човешки права - да приказваш и да се сдружаваш без боязън от наказване.
Една цяла страна против един собствен жител - демонстрира както проява на мощ, по този начин и доза терзание. Демократично мислещите жители на Руската федерация имат потребност от поддръжка, с цел да се чуе по-силно гласът им и терзанието на Кремъл да се ускори.

Политическа партия „ Републиканци за България “ приканва за неотложно освобождение на Алексей Навални и гарантиране на гражданските му права, както и управляващите да отворят престъпно следствие на отравянето на Навални и всички виновни да бъдат изправени пред правораздаването в почтен развой.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР