Политическа партия Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н

...
Политическа партия Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н
Коментари Харесай

ПП осъжда остро безпочвените критики на Пеевски към премиера акад. Денков

" Политическа партия „ Продължаваме промяната “ осъждаме остро безпочвените рецензии на господин Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната ", се споделя в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Тя продължава по този начин:

" Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде и ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости.
Продължаваме да изпълняваме нашите цели макар всички провокации.
Истинската мощ е силата на смяната! "

Припомняме позицията на ръководителя на ПГ само че Движение за права и свободи Делян Пеевски от през вчерашния ден: " Ако министър председателят не може да се оправи, да отида да му свърша работата. Аз мога да я свърша. На Денков срокът му изтече, след три месеца няма да е министър председател повече. "

" Николай Денков не си прави работата като министър председател, подлагам на критика го, с цел да стартира да работи - седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн - това е несериозно. Хората бедстват 4 дни без ток, той нищо не прави, да си прави работата и да не се занимава с Народното събрание. Денков има по-ниско доверие от кабинета на Виденов, това обикновено ли е? ", коментира яростно в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Ако той не може да се оправи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и в случай че рейтингите ми са по-високи - ще остана ",  бяха думите на Пеевски, които очевидно тежко са ооттекнали в Политическа партия.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР