Политическа партия Партия на Зелените, съвместно с гражданска платформа Власт

...
Политическа партия Партия на Зелените, съвместно с гражданска платформа Власт
Коментари Харесай

Умна и зелена София е девизът на кандидата за кмет на София Красимир Стойчев

Политическа партия " Партия на Зелените ", взаимно с гражданска платформа " Власт в Хората ", ще вземат участие в общинските избори в София с претенденти за кмет, общински съветници и районни кметове. Девизът на акцията е “Умна и зелена София ”.

Основната цел на предизборната ни акцията за " Умна и зелена София " е прекосяване на ръководството на Общината на софтуерен принцип, с използването на блокчейн - неподлежащи на операция технологии, във всички общински действия, за бистрота, успеваемост и одитиране. Като първостепенна задача е използването на умни блокчейн контракти при публичните поръчки, което ще обезврежда корупционният напън.

Преминаването на софтуерен принцип в ръководството на Столицата е ориентирано в следните 4 посоки:

1. Трансформация на града, посредством потребление на действителните данни за придвижването и държанието на жителите на града. Цел е построяването на интелигентни трафик мениджмънт, паркинги, осветяване, социална сигурност.

2. Трансформация на здравните грижи за софиянци посредством интеграцията на всички общински здравни заведения в един медицински холдинг и основаване на самостоятелна Столична здравна каса.

3. Мораториум върху новото строителство в югозападна София, до разработване и приемане на нов Общ организационен проект на града от бъдещия общински съвет. Ориентация към създаване и рационализация на детски и учебни здания, както и общински жилища за младежите. Сканиране на всеки квадратен метър зелена повърхност и дърво в града и основаване на зелен блокчейн указател за попречване намаляването им.

4. Трансформация на общинска полиция в действителна градска полиция. Увеличаване на районните ръководства на полицията в София от 9 на 24, съгласно административното разделяне и прекосяването им, както и на КАТ София, на послушание на Столичната община.

Целта на нашата стратегия е да усили благосъстоянието на софиянци, както и в идващите 4 години да има действително повишаване цената на тяхната недвижима благосъстоятелност.

Биография

Красимир Стойчев е роден в София. Баща му, Стойчо Стойчев, е приключил Италиански Колеж в София, след което приключва Военноморското висше учебно заведение във Варна като офицер на Негово Величество. Майка му, Ганка Стойчева, е приключила архитектура във Виена, Австрия.

Завършва Английската гимназия в София, а висшето си  обучение във Висшия Икономически Институт в София, компетентност Статистика и Иконометрика. Работи в Комитета по Единна Система за Социална Информация. След измененията през 1989 година основава и ръководи групата компании „ Трон “ и вестниците „ Стандарт “ и „ 7 Дни спорт “. През 1994г. основава и ръководи първия мобилният оператор в България – „ Мобилтел “, понастоящем „ А1 “. Създател е и на компанията  „ Макс телеком “. Понастоящем съветва компании за произвеждане на зелена сила. Владее британски, немски и съветски език. Женен с две деца.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР