Политическа партия ГЕРБ си има премиер и той се казва

...
Политическа партия ГЕРБ си има премиер и той се казва
Коментари Харесай

Сачева: Радев доказа, че не може да бъде на висотата, която се изисква от него

 Политическа партия ГЕРБ си има министър председател и той се споделя. Всичко друго е нечиста сделка, съобщи в изявление за Нова телевизия общественият министър.

" Все отново при толкоз спрягани имена в партията явно има персони и министър председателят е водач, съумяващ да събере подобен асортимент на персони ", посочи тя.

Запитана може ли да се наложи вид ГЕРБ да излезе с авариен министър председател, Сачева сподели: " Мисля, че опциите са ясно обрисувани. След началото на парламентарния сезон ще се търси поддръжка дали идващите избори ще са за Велико национално заседание или не ".

" Не мисля, че крайният резултат може да бъде съдбоносен. Консултациите още не са почнали ", добави тя.

" Предложението на Борисов е на процедура огледален облик на всичко, което желаят парламентарната, и извънпарламентарната съпротива, както и народа от улицата. Ако някой не харесва кривото огледало на личните си показа, това не е проблем на партията ни ", сподели Сачева.

" Проблеми има когато и да е. Ако има хора, които имат решения на проблемите дано ги кажат ", посочи тя.

Министърът разяснява и думите на президента, че мафията пробва да вкара България в ням коловоз и Народното събрание няма легитимност да прави каквото и да е.

" Съжалявам, че Радев още веднъж дава ход на персоналните си усеща и персоналната си борба с премиера. Той за следващ път не може да е на висотата, която се изисква от позицията му ", сподели тя.

" Ако Радев не харесва Борисов, дано потърси мъдрост в историята и види, че, въпреки и боен, позицията, която той заема, би трябвало да е повече миротворческа ", съобщи Сачева.

" Пиесата " Хъшове " съм я гледала над седем пъти в Народния спектакъл и ми харесва повече от художествената самоинициатива, която видях на връх Шипка. Нека Радев се поучи от предшествениците си, които в никакъв случай не са употребявали Конституцията по този метод. Тя би трябвало да търси единение и излизане от рецесията ", уточни министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР