Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Ихтиман. А

...
Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Ихтиман. А
Коментари Харесай

Борисов: Гарантирам, че ще направя всичко възможно да има правителство

Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си акция в Ихтиман. А от сцената водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ще направи всичко допустимо да има държавно управление. 

" Миналата година, като стартираме Костенец, Сливница и караме до Божурище и Ихтиман. Мога да кажа за всяко едно място. За четири години - нула. На Сливница - Драгоман автомагистралата щеше да е подготвена. Още не е, а им оставихме парите. Четири години погубено време. На Самоков единия път го направихме, а другият още седи. Четири години стои. И излизат по малкия екран да ми дават оценки. Какво сте създали вие? Всичко, което може да се покаже, сме го създали ние ", отсече Борисов. 

Той се възмути на опитите ГЕРБ да бъде обвързван с проблема " Осемте джуджета ": " Никакви джуджета, нито майки не сме виждали ", съобщи Борисов.  " Няма да ви разреша да ме употребявате за негативния воин! 

" Вземете София, те се подиграват, дават по едни стръкчета да ги посадите, а ние огромните дървета ще ги отсечем ", разяснява той наболелия проблем с ул. " Опълченска ". 

" Щели сме да имаме държавно управление, в случай че намерим някой извънземен, който да е равно далечен. Къде ще го намерим този човек в България? ", попита Борисов. 

Бившият министър председател още веднъж повтори, че миграцията разпада държавните управления в Европа. 

" За първи път хората, които желаеха разширението на Европа, желаят да затворят границите на Германия. Холандия затвори. Австрия затвори, а ние приказваме за сухопътен " Шенген ", съобщи Борисов и добави, че всички западни водачи са идвали в България да се учат. 

" Затова не ни би трябвало равно далечен, а би трябвало всички да сме вътре и да носим отговорност. Там би трябвало да са тези, които могат и имат хора зад тила си, дали своят вот за тях.  Ще направя всичко допустимо да има държавно управление! ", безапелационен бе той. 

" Ние като членове на това европейско безразлично ли ни е през България да минават незаконни мигранти, да умират служители на реда и да отиват в Германия ", попита Борисов и добави, че по негова концепция се осъществила концепцията да има изнесени мигрантски центрове. " Помня една вечер, 40 хиляди бяха на към този момент на Одрин. Обадих се на Ердоган и той ги върна назад. Представете си Германия затвори границите си и стартира да връща мигранти по Дъблинското съглашение? Как ще се отрази това на България? Вие осъзнавате ли какво сме си предизвикали за четири години? Да може да изрежат всички дървета, само че за тях всичко приключва положително - лепитчката остана. За нас нищо положително няма. "

" Каква акция откриваме? Все едно седем пъти се женим за една и съща и вършим празненство ", пошегува се той. 

" Уважаеми сътрудници, можем да подсигуряваме и да поемем отговорност, само че ни би трябвало доста добър резултат. Аз подсигурявам, че този път ще направя всичко допустимо да създадем държавно управление. Кой, по какъв начин, за какво... Искам да ви припомня какво да кажете на хората - сигурността можем единствено ние да я подсигуряваме, тъй като единствено ние сме я постигнали ", сподели Борисов.

" Ние през днешния ден сме пред война. Ракетите се взривяват на Тел Авив, над Рафа, а ние си играем на държавно управление. Над милиард сме дали за държавно управление. Сиреч - доста скъпи сватби със същата ", сподели той. " Можем да поемем отговорност, само че с 60 депутати не мога. "

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР