Политическа партия ГЕРБ е безапелационен победител в Пиринско, това сочат

...
Политическа партия ГЕРБ е безапелационен победител в Пиринско, това сочат
Коментари Харесай

Парламентарни избори! ГЕРБ е безапелационен победител в Пиринско! Ето кои са новите 4-има депутати от партията на Б. Борисов

Политическа партия ГЕРБ е решителен победител в Пиринско, това сочат резултатите от преброените досега бюлетини. Почти на всички места в областтаГЕРБ е с съвсем 50 % по- висок резултат от " Продължаваме промяната " и доста пред Българска социалистическа партия и останалите политически партии. В Петрич да вземем за пример за ГЕРБ са дали своят вот 43 % от гласоподаватели,а за Политическа партия Продължаваме промяната- 18 %.

4-има депутати от ГЕРБ ще съставляват област Благоевград в новото национално заседание, това е безапелационната прогноза на герберите. Партията на Борисов възкръсна в региона, с помощта на мощната листа, която композираха герберите и мощните играчи в нея.

Структурите се активизираха и работиха непрекъснато, с цел да реализиран победния резултат, който ще съобщим малко по-късно, защото броенето продължава. Тук е моментът да отчетем, че участниците в листата на ГЕРБ направиха вътрешно партийно съревнование и всеки се стремеше да работи за повече преференции, с цел да се класира за Народното събрание. Така с ударните си акции доведоха до положителния за партията резултат.

Листата с кандидат-депутати на Политическа партия ГЕРБ,която сформира регионалното управление, отпред с евродепутата Андрей Новаков,бе извънредно мощна, формирана от амбициозни играчи и резултатът е налице.

По всяка възможност резултатът на ГЕРБ в област Благоевградв тези избори ще е един от най-хубавите за партията в последните няколко години. Тук е мястото да приветстваме водачът на ГЕРБ Благоевград Росица Димитрова, която направи показно на това по какъв начин се прави предизборна акция. Кампанията и бе като " по ноти " -смислена и задълбочена. Образцова!

Тя за първи път взе участие в предизборна конкуренция в качеството и на кандидат-депутат, само че се впусна в акцията като същински политик. Изненадата пристигна от Сандански. Георги Георгиев- ново име измежду известните имена в партията в района, а се оказа безспорен любимец. Той ще се класира по преференции след абсолютния първенец Стефан Апостолов от Симитли, предвиждат осведомени.

За Георгиев са дали своят вот хиляди санданчани, благоевградчани, петричани, гоцеделчевци и хора от всички краища на Пиринско, което му подсигурява сериозен избирателен резултат и несъмнено депутатско място. Явно е, че и Георгиев е поработил крепко за себе си и партията, която съставлява.

Няма да разясняваме Стефан Апостолов, той продължава да държи шампионата по преференции- чака се да събере сред 5 и 6000 преференциални гласове. Политическа партия ГЕРБ в област Благоевград направи добра акция като цяло и върна самочувствието на хилядите си почитатели и симпатизанти с успеха си в народен и районен мащаб. Кои влизат в Народното събрание според преброяването досега?!

Новите депутати са -водачът Росен Желязков, Стефан Апостолов от Симитли, Георги Георгиев от Сандански и Костадин Стойков от Петрич. Кой от участниците в листата, какъв брой преференции има, ще съобщим скоро.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР