Политическа партия АБВ опразнува 4 години от създаването си в

...
Политическа партия АБВ опразнува 4 години от създаването си в
Коментари Харесай

4 години от основаването на политическа партия АБВ

Политическа партия АБВ опразнува 4 години от основаването си в столичния парк „ Заимов “. На тържеството участва президентът Георги Първанов, който е и първият ръководител на „ Алтернатива за българско възобновление “.

София

Освен актуалният ръководител на партията Румен Петков, празникът беше почетен от десетки последователи на политическата групировка. От АБВ раздадоха 400 книги на български създатели и балони със стихотворения на български класици.

Стремежът зад това начинание е да се покаже, че нацията ни е била мощна, когато се опирала на българския дух, история и черква. От АБВ обявиха още, че ще предизвикват полемика за изборното законодателство, което в настоящия си тип, съгласно Румен Петков, е причина за операция на изборните процеси.
Румен Петков - Политическа партия АБВ: Днес ще обявим старта на подготовката си за идни избори, ще обявим старта на едно интензивно за нас лято - с четири мощни политически целта - първо гарантиране на енергийната сигурност и една от огромните победи на АБВ - построяването на атомната централа и директна доставка на газ от Русия за България и за Европа да станат необратим развой. Второ борбата за сигурността на жителите, на тяхното имущество, борбата за националната ни сигурност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР