Политехника също стартира успешно сезона в ББЛ А група, след

...
Политехника също стартира успешно сезона в ББЛ А група, след
Коментари Харесай

Торо и Константинов изведоха Политехника към успешно начало на сезона

Политехника също започва сполучливо сезона в ББЛ А група, откакто в късния мач в зала " Триадица " се наложи над Микс с 89:69.

След замяна на кошове на старта баскетболистите на Ивайло Константинов вкараха 18 безответни точки и след 10 минути игра се откъснаха с 31:13. Вторият интервал бе много по-равностоен, само че те продължиха да поддържат двуцифрена преднина и на почивката водеха с 54:34. 

След паузата обаче настъпи напредък в играта на противника, който освен че стартира да топи изоставането си, а преди решителната четвърт и върна интригата в мача, намалявайки единствено на 4 – 60:64. В оставащото време обаче Политехника още веднъж стартира да натрупа задатък и завоюва мача. Най-сериозното преимущество на спечелилите бе в подкошието, където те овладяха 54 битки против 36.

Дабъл-дабъл направиха Стефан Георгиев (22 точки и 12 борби) и Ивайло Константинов (14 точки и 10 борби). Близо до подобен бяха също Иван Николов с 14 точки и 9 битки и Омар Ел-Аюби с 13 точки и 9 битки. Радослав Колев осъществя 11 точки, с 10 е Васил Голов.

За Микс Николай Стефанов приключи с 16 точки и 10 битки. Любомир Недков има 13 точки, 12 добави Марио Боянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР