Политехника постигна драматичен обрат срещу Правец със 79:78 в среща

...
Политехника постигна драматичен обрат срещу Правец със 79:78 в среща
Коментари Харесай

Политехника с драматичен обрат срещу Правец

Политехника реализира трагичен поврат против Правец със 79:78 в среща от район Запад на ББЛ А група, изиграна в „ Овергаз Арена “ в София. 

След поредност от замени на водачеството първоначално, след 10 минути игра резултатът бе еднакъв – 22:22. Баскетболистите на Иван Коцев взеха самодейността през втория интервал и дръпнаха с двуцифрена разлика, като на почивката водеха с 46:34. След паузата играта бе доста равностойна, като преди заключителната четвърт задатъкът им бе 11. Политехника обаче не се отхвърли и стартира да топи изоставането си, а 14 секунди преди края тройка на Апостол Щерев донесе и цялостния поврат – 79:78. Правец получи право на последна офанзива, само че не съумя да се разпише и успеха отиде за противника. 

Дабъл-дабъл за спечелилите записаха Стефан Георгиев (18 точки и 12 борби) и Ивайло Константинов (16 точки и 11 асистенции). Иван Николов има 15 точки и 7 битки, по 11 точки осъществиха Апостол Щерев и Орлин Атанасов. 

За Правец Николай Иванов осъществя 26 точки. Данаил Христов има 20 точки и 12 битки, 16 точки вкара Даниел Милчев.

Снимка: ББЛ 

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР