Политехника надви Спортист Своге с 90:81 в мач от регион

...
Политехника надви Спортист Своге с 90:81 в мач от регион
Коментари Харесай

Политехника се наложи над Спортист Своге

Политехника надделя Спортист Своге с 90:81 в мач от район Запад, който се организира в зала „ Триадица “ в София. Двубоят бе финален за гостите в постоянния сезон, които обаче нямаше по какъв начин да бъдат изместени от втората позиция. Победителите пък са шести при оставащ още един мач за тях. 

Срещата стартира доста оспорвано, само че след серия от 12:0 малко преди края на първата част, столичният отбор поведе с 21:18. Двата тима неведнъж си разменяха водачеството, а на почивката баскетболистите на Емил Горанов бяха напред с 49:43. След паузата обаче Политехника взе самодейността и след доста мощна трета част обърна за 67:60. До края играта продължи панер за панер, като тимът на Ивайло Константинов поддържаше задатък и завоюва. 

Най-резултатни за спечелилите с по 19 точки бяха Омар Ел-Аюби (12 борби) и Мартин Петров (8 борби). Ивайло Константинов има 15 точки и 10 асистенции, а с 10 е Стефан Георгиев. 

За Спортист Иван Ценов се регистрира с 19 точки и 9 битки. По 14 осъществиха Драгомир Павлов и Джими Хънт, 13 имат Герасим Николов и Симеон Ценов (14 борби).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР