Полина на Благой Георгиев се оказа хаплива, макар да е

...
Полина на Благой Георгиев се оказа хаплива, макар да е
Коментари Харесай

Скандал! Полина на Благой за Татяна: Тя не става за друго, освен да пере гащи!

Полина на Благой Георгиев се оказа хаплива, въпреки да е още дребна. Велинградчанката отпътува за Турция на дребна отмора, до момента в който мъжлето й е в Доминикана и се бори за победа в Сървайвър. Спасова пък реши да не дреме вкъщи, а да си гледа живота.

По време на пътуването, за многообразие, тя реши да си поговори с почитатели в нета като несъмнено, въпросите бяха свързани все с дами. Първата бе някогашната на футболиста - Златка Райкова и какво мисли за нея. Тук Полито малко се подразни и съобщи, че за повторно повтаря, че не познава персонално русокоската и не може да каже нищо за нея, с изключение на, че е хубава.

Интересно по какъв начин тогава съумя да съобщи за Татяна от Сървайвър (която бе вторият въпрос), че не става за друго, с изключение на да пере гащи?! Де факто това бе отговорът на Полина за певицата на въпроса какво счита за това, че Татяна е прала гащите на мъжа й. " Все някой би трябвало и мръсната работа да прави ", захапа я иронично Спасова.

С това обаче сподели, че крепко се нервира от близостта на мъжа й с певицата, която от дълго време е потвърдила, че е много опитна и е въртяла доста " играчи " през живота си.

Колкото до конкуренция в предаването от женска страна, Полина Спасова се направи, че такава няма и не може да има. " От кои девойки по-точно би трябвало да ревнувам в това предаване?! ", отново се подхили Полинка.

Тагове: Полина Спасова благой георгиев Сървайвър Татяна чалга футболист Златка Райкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР