Поликлиниката в Стамболийски, която кметът на общината Георги Мараджиев завари

...
Поликлиниката в Стамболийски, която кметът на общината Георги Мараджиев завари
Коментари Харесай

Поликлиниката в Стамболийски като нова

Поликлиниката в Стамболийски, която кметът на общината Георги Мараджиев завари в окаяно положение, е неузнаваема след ремонта. Сградата имаше съществени пропуквания и пропадания, само че през днешния ден е превърната в съвременно и красиво здравно заведение. То към този момент има рампа за инвалиди с вградено отопление, с цел да не се заледява през зимата. " Коридорите също се отопляват, а новата дограма, покривът и фасадата всеки може самичък да види какъв брой добре са направени след ремонта ", сподели кметът Георги Мараджиев. И добави, че има изпълнен още един стихотворец при започване на мандата ангажимент.

Мараджиев благодари на зам.-председателя на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, който съдействал за разпределяне на средствата в размер на 813 000 лв. от държавното управление на Борисов. Кметът на община Стамболийски напомни, че по време на предизборната акция на последните избори за народни представители с Цветанов си стиснали ръцете в миг, в който вторият в ГЕРБ заречен да обезпечи средствата.

" Той извърши обещанието си, тъй че без помощта на заместник-председателя на Политическа партия ГЕРБ и без помощта от Министерски съвет нямаше да имаме в този момент тази постройка. Затова не мога да не благодаря на тези хора в този момент, като наложително ще ги поканя за прерязването на лентата. Тъй като зимните и студени дни не ни разрешават да създадем публично разкриване с водосвет, както би трябвало да бъде, ще го отложим за по-топло време ", изясни Георги Мараджиев. До тогава чиновниците от БКС би трябвало да сложат шадравана пред детското поделение, който ще е под формата на слонче, и ще бъдат дооформени алеите и тревните площи с напоителната система.

Ръководството на общината има намерение в здравното заведение да бъде построен кабинет за неотложна помощ и Център за работа с деца с увреждания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР