Поли, пази се! Стратимир ти става музикална конкуренция! Шегата настрана,

...
Поли, пази се! Стратимир ти става музикална конкуренция! Шегата настрана,
Коментари Харесай

Риалити звезда, инфлуенсър, а сега и певец? Стратимир от "Игри на волята" показа скрит талант

Поли, пази се! Стратимир ти става музикална конкуренция!

Шегата настрани, само че новината е, че Стратимир от " Игри на волята " изненада почитателите си с музикален дебют. Варненецът е записал кавър на парчето " Slow Motion " с Mitko Beats. Интересно е, че Стратимир не се показва с цялото си име, а единствено с Тими, както го назоваха доста от участниците в сезон 3 на Игрите.

Последователите на Стратимир са много сюрпризирани от музикалните заложби на риалити звездата. Съдейки от мненията към песента, явно почитателите харесват колаборацията. " Топ сте, момчета ", " Браво, Тими ", " Тимито кърти ", " Песента е на repeat! " и други сходни.

Виж още: Триумфално завръщане: Ивон Динева навърши 18, подвигна вманиачен ваучър

В последно време Стратимир сервира много изненади на почитателите си. По-рано той направи неповторима фотосесия с Жанета Осипова, само че фотографията провокира реакция от страна на обществената мрежа. От Instagram смъкнаха краткотрайно изображението, само че Тими рискува и го качи още веднъж, като за момента е още налично и се радва на много лайкове.

Виж още: След като Тихомир Стана Мелиса, Мелиса се сгоди за Емили! Сватбата е следващата година и църковна! 

Междувременно риалити звездата подсети още веднъж за физическата си промяна. Стратимир разгласява нов колаж " Преди и след " на своята трансформация, като по този начин цели едно - да стимулира хората да упражняват повече през 2022 година " Ако този клип съществуваше, когато бях пълен... Много по-рано нямаше да съм пълен ", написа Стратимир, визирайки видео, в което демонстрира по какъв начин тъкмо е почнал да върви по пътя на отслабването.

" В едно видео съм качил всичко, което би трябвало да знаете, с цел да започнете смяна тази година! ", написа още Стратимир, а ние се надяваме, че ще оцелеем след празниците и няма да ни е позор да се качим на кантара... пък може и видеото му да гледаме!

Изображение: https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР