Поли, която издържа само една година в брак с бившия

...
Поли, която издържа само една година в брак с бившия
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса: Липсата на пари го съсипва

Поли, която устоя единствено една година в брак с някогашния футболист твърди, че била жертва. " Обиждал ме е доста пъти... употребявал е доста грозни обиди, които ме нараняваха всекидневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал в миналото, го съсипваше, по тази причина и влезе в " Сървайвър " - за пари. Това го мъчеше непрекъснато, само че не мисля, че когато обиждаш жена си, обиждаш майките на децата си пред тях и пред родителите ти, е методът. Търпях доста, само че когато отпътува, един месец мислех какво да върша и взех решение да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и подценявана! ", изплака Поли.

Тя е безапелационна, че децата на Благой Георгиев не са щастливи: " Според мен децата са доста раздрани. Постоянно са на друго място. При нас, при майките им, при едната или при другата баба. Деца на разграничени родители. Живот, който не е пълностоен и не си с мама и тати. Въпреки всичко децата мен ме одобриха извънредно бързо и им благодаря за това. Винаги съм се опитвала да се усещат като вкъщи си, когато са при мен. Не желаех да им липсва нищо. Исках да са щастливи и спокойни. Не съм имала неприятни усеща нито към Златка, нито към Христина. Това, че децата не са мои, нямаше значение за мен. Гледах ги като мои лични деца ".
Реклама
Пред " България през днешния ден " младата магазинерка споделя, че на делото за развода им благой пристигнал със сегашната си жена Ивана, с която се срещнал около промяната на зъбите си.

" Още преди да влезе в " Сървайвър ", ходеше в клиниката, с цел да се схващат за промяната на зъбите. Тогава се срещнаха и откакто излезе от предаването, аз бях решила, че се деля с него. Всичко беше готово, единствено трябваше да минем през съда за развода. На делото Благо пристигна с Ивана, което за мен е заплашителен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха. Не знам за какво се хвана с нея, може би с цел да не е самичък или на инат! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което занапред се сблъсква с живота и с действителността. Желая им да са щастливи дружно в действителност, най-много да съумява да поставя грижи за децата си. Аз доста привикнах с тях и от всичко единствено те ми липсват ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР