Поли и Митко от Един за друг определено посрещнаха един

...
Поли и Митко от Един за друг определено посрещнаха един
Коментари Харесай

Най-големият подарък е в ромпър! Поли и Митко от "Един за друг" с най-важното послание

Поли и Митко от " Един за различен " несъмнено посрещнаха един по-различен ден на любовта и виното. Младото семейство отпразнува 14 февруари по доста благ, фамилен метод и без непотребни показности. 

За разлика от множеството риалити звезди и инфлуенсъри, споделящи скъпи дарове, големи букети и първокласни придобивки, Поли и Митко са отбелязали празника у дома с най-ценното им - новороденият им наследник Никола. Посланието им е простичко - за любовта няма специфичен ден, тя се демонстрира непрекъснато.

Виж още: Ще стават ли трима?! Меди се снима с Моника Валериева, назова я " обич ", загатна за... бебе

 Instagram

Поли показа фотото горе, а всички споделиха, че това е най-милото им фамилно фото. " Щастие в ромпър ", пишат консуматори в нета, а в случай че не знаете какво значи " ромпър ", то това е бебешки гащеризон.

Виж още: „ Наричаше ме с обидни имена! “: Лили Колинс за токсичния си някогашен

Наскоро пък Поли показа фотоси от погачата на Никола, на която са участвали единствено най-близките дами, както повелява. 

Погачата е била въодушевена от жирафите, както е видно от играчките и тортата. Е, Никола няма да запомни нищо, само че пък ще преглежда фотоси и видеа, когато е задоволително огромен. Риалити героинята отхвърля да покаже лицето на момчето, защото показа, че е извънредно суеверна. Въпреки това ни увери, че Никола е необикновен сладур. Подготовката за погачата бе почнала още преди месец, като Поли показа, че нямат самообладание за този миг. 

Виж още: Докато Джизъса гладува: Новият на Златка се глези с храна в Италия, взе да му проличава

          View this post on Instagram                      

A post shared by Поля Кръстева (@pocccho)

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР