Поли Гергушева официално смени фамилията си и вече се представя

...
Поли Гергушева официално смени фамилията си и вече се представя
Коментари Харесай

Поли Гергушева вдигна 2 сватби

Поли Гергушева публично смени семейството си и към този момент се показва с тази на мъжа си – Мечкуева. Водещата на Би Ти Ви подписа брак с благоверния си Борис след 6-годишна връзка. Двойката има 3-годишен наследник, който носи името на татко си. Чаровната русокоска се похвали с две сватби  - църковна в Лозенския манастир „ Свети апостоли Петър и Павел ” и цивилен обред навън в град Елин Пелин.
На празника на Поли и Борис участваха доста техни родственици, другари и сътрудници – общо над 100 индивида. Освен две сватби, младоженците избраха да имат и две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-хубавите си другари за изнесения обред. Малкият Боби носеше пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я съобщи в ръцете на брачна половинка ѝ.

Новоизлюпената госпожа Мечкуева е доста признателна, че сътрудниците ѝ са я подкрепили в този значим за нея миг . Тя споделя, че откогато е майка, се пробва да съчетава професионалния с персоналния си живот, въпреки че не ѝ е елементарно. „ Още диря салдото сред домашните отговорности, времето, прекарано с детето, и подготовките за излъчванията ”, разказвала е новинарката.

Преди да пробие в малкия екран, русокоската се е сблъсквала с предубеждения поради предишното си. Не е загадка, че хубавицата е била модел – изявявала се е в доста реклами, даже в сериали и филми. Участвала е и в състезанието „ Мис България ” през 2009 година Тогава не печели купата, само че става подгласничка на победителката Антония Петрова. „ Голяма част от хората в България не схващат специалността на модел и не я считат за нещо съществено. Надявам се, че с работата си съм потвърдила противоположното и съм се утвърдила като публицист ”, коментирала е Полина.

Въпреки че се слави като една от най-красивите водещи на Би Ти Ви, тя не е чак толкоз суетна. Докато била бременна със сина си Борис, качила 12 кг и не съумяла да ги смъкна незабавно след раждането, само че това не я разтревожило. Днес Гергушева е в отлична форма, тъй като тренираа постоянно йога, върви и на фитнес 3 пъти седмично, а най-вече обича да кара велосипед с мъжа си.

Полина и Борис се сгодиха още преди раждането на сина им, само че чак в този момент стигнаха до женитба, тъй като пандемията осуети проектите им. Любовната им история се разви доста бързо. „ Видяхме се за първи път една зимна заран, когато паркирах колата си на единственото свободно място на паркинга пред Би Ти Ви. То беше тъкмо до неговия автомобил. Секунди бяха задоволителни, с цел да разберем, че сме се харесали от пръв взор. За мен денят продължи по нормалния метод, до момента в който не го видях на един от мониторите – беше посетител в „ Преди обед ” дружно с другари, измежду които и стилистката Антония Йорданова. По-късно я попитах за него, а, наподобява, той също беше споделил за непознато момиче, което е харесал. Така, с помощта на нея, Борис ми писа и ме предложения на среща. 10 дни по-късно към този момент бяхме дружно. От този миг не сме се разделяли ”, разказвала е водещата.

Постепенно влюбените откриват, че имат доста общи неща между тях, като да вземем за пример любовта към колоезденето. Борис даже върви на надпревари. Заради мъжа си Гергушева се научава да кара и ски. Друго обичано занятие на двойката е да пътува по света. От местата, които са посетили, най-впечатлени са останали от Мароко и пустинята Сахара.

За мъжа на Поли се знае, че е четвърто потомство художник . Син е на Веселин Мечкуев – член на управителния съвет на Камарата на дизайнерите у нас. Баща и наследник се занимават с създаване на панаирни и изложбени щандове, тримерен графичен дизайн, интериорна и екстериорна реклама, хотелиерска, ресторантьорска и туристическа активност. Печелят добре, само че парите в никакъв случай не са били главния претекст при тях.

Гергушева споделя, че със брачна половинка ѝ бързо сa стигнали до концепцията, че желаят дете. По думите ѝ дребният Борис е извънредно спокоен и не им основава главоболия. „ Като бебе спеше по 12 часа през нощта, не е имал колики, яде си всичко, не е придирчив. Единствено боледува по-често, само че може би е обикновено в тази възраст, до момента в който построи имунитет ”, споделяла е журналистката.

Хубавицата е безапелационна, че желае да научи сина си най-много да бъде добър човек. Казва, че въобще не е упорит родител и има вяра, че наследникът ѝ самичък ще открие своя път в бъдеще. Засега натъртва само на книгите, въпреки че детето още е във възраст, в която не може да чете. Тя се старае всеки ден да му демонстрира друга брошура, да я преглеждат дружно и да му споделя забавни истории по нея. Поли желае някой ден, когато Борис има обособена детска стая, в нея да има и дребна библиотека.

Гергушева е безапелационна, че няма желание да крие персоналния си живот, както вършат доста нейни сътрудници и други известни персони. Тя постоянно демонстрира в обществената мрежа снимки  на мъжа си и на детето. „ Когато бях начин на живот публицист в предаването „ Култ ”, постоянно питах гостите си за персоналния им живот. Разбира се, по учтив метод. Както аз съм очаквала отговор от тях, по този начин считам, че не е редно и аз да укривам персоналния си живот и детето ми. Мисля, че тъкмо заради тази причина до момента не съм била обект на злословия – тъй като се стремя да бъда открита. Според мен откровеността е едно от най-важните качества, когато си публицист ”, уверена е водещата. И добавя, че така и така интимният й свят е лишен от каквито и да било пикантни истории.

Единствената любопитна детайлност от любовния живот на Поли е, че преди време е имала връзка с тогавашния си началник в Би Ти Ви - Венелин Петков. Те не изкарват дълго време дружно, само че резервират положителни колегиални връзки. Впоследствие той се ориентира към колежката й Николета Маданска, с която също е разграничен към днешна дата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР