Поли Генова роди второто си дете днес, на 23 ноември, ...

Поли Генова роди второто си дете днес, на 23 ноември,

Поли Генова стана майка за втори път

Поли Генова роди второто си дете през днешния ден, на 23 ноември, преди броени часове. Този път изпълнителката посрещна на бял свят момиченце, което носи красивото име Леа Ка̀трин.

Радостното събитие се е случило под директния контрол на доктор Богданова и лекарският екип, който се грижи за тях. Поли и Леа Ка̀трин се усещат отлично, а изпълнителката споделя, че няма самообладание да посрещнат дружно всички завършения и хубави моменти, които ги чакат.„ Благодаря на доктор Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в верните ръце. Чувствам се повече от прелестно и извънредно заредена с доста позитивни страсти “, споделя Поли Генова.

С Леа Ка̀трин фамилията на Поли се разшири с още един член и следва 2-годишният ѝ наследник Даниел да посрещне сестричката си напълно скоро. Раждането на второто ѝ дете е двоен празник за нея, откакто по-рано през днешния ден изпълнителката разгласи премиерната дата на новото си парче „ Na Na “.

Снимка: персонален архив

Източник: az-jenata.bg