Поли Генова е новият национален посланик на добра воля на

...
Поли Генова е новият национален посланик на добра воля на
Коментари Харесай

Поли Генова - новият национален посланик на добра воля на УНИЦЕФ България

Поли Генова е новият народен дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ България. Това оповестиха от УНИЦЕФ-България. Представителят на УНИЦЕФ в България Кристина де Бройн приветства Поли Генова в офиса на фонда в София и двете разискаха настоящите стратегии и цели, по които ще продължи взаимната работа.

„ Поканата към Поли Генова е естествено развиване на нашето дългогодишно съдействие, за което благодаря от името на УНИЦЕФ. Поли е ослепителен покровител за правата на децата и нееднократно е заставала зад идеите на УНИЦЕФ като ранното детско развиване, елиминирането и предварителната защита на насилието над дами и деца, както и приобщаващото обучение за всяко дете. Щастлива съм, че в нейно лице децата на България имат още един мощен глас, който ще слага проблемите и ще ги пази, тъй че всяко дете да пораства крепко, щастливо и в безвредна среда, с цел да развива цялостния си капацитет ", съобщи Кристина де Бройн.

„ Приемам ролята на народен дипломат на УНИЦЕФ с огромна наслада и имам вяра, че дружно ще реализираме прелестни неща за децата на България! “, съобщи певицата.

Поли Генова съобщи, че поддържа тематиката за ранното детско развиване и фокуса върху първите най-важни години от живота на децата, тъй като е от решаващо значение за по-нататъшното им развиване.

„ Колкото по-рано бъде открито закъснение в развиването на детето или някакво отклоняване от нормите, толкоз по-голям късмет има то да ги преодолее. Затова е нужна качествена диагностика, грижа, осведоменост както на родителите, по този начин и на лекарите, педиатрите, педагозите и всеки, който е в допир с дребното дете “, уточни тя.

Посланици на благосклонност в България са били артистът Владимир Ампов - Графа, певицата Соня Йончева и актрисата Елена Петрова. Посланиците на благосклонност са известни персони в региона на изкуството, науката, литературата, развлеченията, спорта или други сфери на публичния живот, които дават своя принос към работата на УНИЦЕФ. Те употребяват своите гений и популярност, с цел да се застъпват за децата, да поддържат задачата на УНИЦЕФ да обезпечи правото на всяко дете на здраве, обучение, тъждество и протекция, и да набират средства.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР