Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г. В

...
Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г. В
Коментари Харесай

Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г.

Поли Генова е най-слушаният български реализатор за 2021 година В формалната ранглиста за най-излъчвана ария в българския ефир през миналата година, Поли заема първо и трето място с шлагерите си Last Night и No More, като по този метод изпреварва актьори като хитмейкъра и притежател на четири статуетки Грами Ed Sheeran и съветската сензация Zivert.

Изминалата година бе извънредно сполучлива за Поли Генова и изпълнителката изненада своите фенове с редица нови шлагери. Песента Last Night стана сензация от самото си издаване и получи интернационално самопризнание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето No More пък, с изключение на топ шлагер, е и извънредно персонален за Поли Генова план.

Песента споделя любовната история сред нея и половинката ѝ Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа към песента.

В края на 2021 година, единствено два дни откакто стана майка за повторно, Поли показа и новата си ария Na Na, с която още веднъж се подреди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се популяризират цифрово във всички платформи от Warner Music посредством Орфей Мюзик.

„ Страхотното показване на Last Night и No More е голямо самопризнание за целия екип, с който работя, и ме прави извънредно горда. Благодаря за любовта и позитивната сила – точно те ме стимулират да не преставам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи още веднъж да изненадаме и зарадваме публиката! “, споделя Поли Генова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР