Полезно ноу хау за всички мъже: 1. Мисли каквото искаш,

...
Полезно ноу хау за всички мъже: 1. Мисли каквото искаш,
Коментари Харесай

Как да се запознаеш с жена в бар

 мъж и жена в бар

Полезно ноу хау за всички мъже:

1. Мисли каквото искаш, само че истината е, че по облеклата посрещат. Така че преди да се приближиш в бара към самотна хубавица, отиди до мъжката тоалетна и реши външния си тип. Оправи прическата, ревизира дъха си. Не позволявайтеии на повърхностно извадената риза да ти прецака вечерта.

2.Оцени обстановката: сама ли е дамата в бара или с другари, столът до нея свободен ли е или ще би трябвало да се бориш за място под слънцето.

3. Проследи какво пие тя и изчакай, до момента в който напитката й съвсем привърши – по-късно се приближи до нея и кажи: „ О, виждам, че Ви е свършило мохитото/уискито? “ Момичетата обичат да бъдат обгрижвани, това едно на ръка. Второ, печелиш време. Докато барманът подготвя коктейла, ще имаш няколко минути да завържеш запознанство.

4. Започни диалога с такива въпроси, на които не може просто да отговори с „ да “ или „ не “ – залагай на въпроси с какво, по какъв начин, къде и по кое време. Например, „ Как ти се коства новото парче на Криско? “ Не се пердах да експериментираш.

5. Въпреки че множеството запознанства в питейните заведения приключват в леглото, даже не намеквай за това. Ако ти допадаш на дамата, то всичко ще върви от единствено себе си, не е належащо да се споделя. А непотребната упоритост и надменност в жанр: „ Хайде, и двамата знаем какво ще се случи по-натам. “, ще са само в твой минус. Дори в случай че тя, както и ти, си фантазира за една буйна нощ, не би трябвало да я уличаваш в това. Дори най-разкрепостената жена желае да наподобява в очите на мъжа като дама, тъй че играй дружно с нея в тази игра.

И не забравяй: съгласно изследване, оповестено в списание «European Journal Journal of Personality », обликът на бунтовник може да ти разреши да спечелиш сърцето на всяко момиче. „ Най-безразсъдните и недостъпни постоянно са бил считани за най-привлекателни. Доказали сме тази догадка на процедура, „ - споделя създателят на проучването Питър Джонасон, доцент в Университета на Западен Сидни в Австралия.

Това също е забавно:

Изследователи от Бристол провели опит в лаборатория, с цел да схванат трансформирало ли се е усещането на доброволците към привлекателността на другите хора след използването на алкохол. Доброволците били помолени да прегледат фотоси на мъже, дами и пейзажи преди и след приема на алкохол. Независимо от категориите, алкохолът повлиял на усещанията. Ръководителите на проучването удостоверили, че хората стават по-привлекателни за другия пол след известно количество спиртни питиета.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР