Полезно ли е фъстъченото масло за вас? Дали в действителност

...
Полезно ли е фъстъченото масло за вас? Дали в действителност
Коментари Харесай

Кога фъстъченото масло е полезно и кога вредно

Полезно ли е фъстъченото масло за вас? Дали в реалност е толкоз хранително и здравословно?

Фъстъците са натурален източник на протеини – с най-вече измежду ядките. Те са богати и на мазнини, само че от положителния тип - ненаситени.

В две супени лъжици или почти 32 грама се съдържат към 188 калории и 0% холестерол, както и 8 грама въглехидрати. Освен това, в него ще намерите фитостероли, ресвератрол, магнезий, мед, фосфор и даже фибри. Фъстъците освен основават чувство за задоволеност, само че и оказват помощ за здравето на сърцето.
свързани новини5942на 09.03.2017
Защо би трябвало да ядете фъстъчено масло? Фъстъченото масло се счита като уместно за кето диета и при хора, които желаят да управляват тежестта си.

Освен това то върви добре с толкоз доста съставки. Може да се намаже върху самун или палачинки, или да се комбинира с пръчици целина, ябълки, банани, бекон, бейгъл и бисквити. Можете също по този начин да го смесите в тестото си за бисквитки, да го разтопите върху пуканките, да го смесите в соса за азиатски предписания или да сложете лъжица в овесената си каша, в смути.

По създание това е универсална съставна част, която намира място както в сладки, по този начин и в солени ястия.

Кога би трябвало да избягвате фъстъчено масло? Колкото и здравословно да е фъстъченото масло, има няколко неща, които би трябвало да имате поради.

Алергии: Хората, които са алергични към фъстъци или ядки като цяло, не би трябвало да употребяват фъстъчено масло.

Консерванти и добавки: Купените в магазина типове могат да съдържат консерванти и други съставки като масла. Най -добре е да прочетете етикетите или да си извършите сами.

Може да докара до повишаване на тежестта: Колкото и да е вкусно, значимо е да не прекалявате. Фъстъченото масло може да има в допълнение добавена захар, която не е добра за тежестта и здравето ви.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР