Полезните свойства на коняка са много. Освен че е любимо

...
Полезните свойства на коняка са много. Освен че е любимо
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи, ако прибавите 50 мл коняк към чая си

Полезните свойства на коняка са доста. Освен че е обичано пиво (най-вече на мъжете), той в действителност може да бъде доста потребен, изключително при настинки.

Именно отлежаването на напитката в дъбови бъчви спомага за наблягане на тези потребни свойства и усилва качествата му. Консумацията му (без да се прекалява, схваща се) работи съдоразширяващо и оказва помощ за увеличението на кръвотока в организма.

Ето по какъв начин конякът оказва помощ да се ускори организма, изключително през зимата:

Една от най-популярните предписания е да прибавим 50 мл коняк към топлия билков чай дружно с една лъжица мед. Това ще ни помогне да отпушим горните дихателни пътища и ще увеличи доста концентрацията на витамин С в организма ни.



Ако имате болки в гърлото, това, което би трябвало да извършите, е просто да смесите малко коняк с една супена лъжица мед. Тази примес оказва помощ и при дразнеща кашлица.

При мощна настинка и простуда разбъркайте една чаена лъжичка джинджифил на прахуляк в 50 мл коняк. Оставете го за към час и по-късно го изпийте. Действа безотказно.

Ако усещате, че се разболявате или ви тресе, незабавно си загрейте 50-70 мл коняк с малко лимонен сок и лъжица мед. Ще се почуствате доста по-добре.

Разбира се, конякът може да бъде потребен единствено в случай че се използва в естествени количество, само че повече от 100 мл, даже е целесъобразно да са 50.

Дори и да е доста потребен, в огромни количества може да постигнете противоположния резултат.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР