Полезни съвети как да останем здрави, като спазваме личната си

...
Полезни съвети как да останем здрави, като спазваме личната си
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис: Без паника с доктор Мирослав Ненков

Полезни препоръки по какъв начин да останем здрави, като съблюдаваме персоналната си хигиена, даде лекар Мирослав Ненков в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ довечера. Той прикани да запазим успокоение и да не изпадаме в суматоха, както и да не се поддаваме на непроверена информация и мнения в обществените мрежи.
Снимка: Олег Попов
Николаос и Светльо пък направиха нагледна проява по какъв начин да си мием ръцете вярно, съгласно рекомендациите на Световната здравна организация. На финала на гостуването на лекар Ненков студиото беше усърдно дезинфекцирано.

Златните девойки Илиана Раева, Мария Петрова и Юлия Байчева в изкушението на сладкото

На посетители в шоуто бяха и златните девойки Илиана Раева, Мария Петрова и Юлия Байчева, които си спомниха за моментите на огромни триумфи и наслада за България в художествената гимнастика. И защото храната и по-скоро режимът е бил съществена част от подготовката им, споделиха забавни истории за сладките изкушения.
Снимка: Олег Попов
Николаос ги провокира да вземат участие в играта „ Никога не съм… “ и ги изправи пред вкусни десерти и не чак толкоз вкусни храни като шот шкембе, да вземем за пример.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР