Полезен инструмент при работа с много акаунти в MS OutlookPasscape

...
Полезен инструмент при работа с много акаунти в MS OutlookPasscape
Коментари Харесай

Passcape Outlook Password Recovery – възстановява пароли

Полезен инструмент при работа с доста сметки в MS Outlook

Passcape Outlook Password Recovery включва четири режима за възобновяване на пароли, всеки от които употребява друг метод

Както подсказва името му, софтуерът Passcape Outlook Password Recovery оказва помощ при възобновяване на забравени пароли за разнообразни Outlook сметки и файлове. Приложението е елементарно за потребление и поддържа известните имейл протоколи SMTP, POP3, IMAP и HTTPMAIL, както и PST файлове.

Когато работите с голям брой Microsoft Office Outlook сметки и файлове, може да изпитате усложнения в боравенето с огромен брой пароли и постоянно ще се случва да ги забравите. Тук на помощ идва Passcape Outlook Password Recovery с опциите си за възобновяване на паролите.

Приложението се отличава с олекотен интерфейс, който според от определения способ на възобновяване, предлага банален в една или друга степен асистент (wizard). Виртуалният помощник ще помогне даже на начинаещи консуматори да възвръщат с лекост забравените пароли.

Предвидени са четири режима за възобновяване, всеки от които употребява друг метод и дава разнообразни резултати: автоматизиран (възстановява пароли от настоящия акаунт), ръчен (възстановява пароли от регистрите на операционната система), PST (възстановява пароли от лична Outlook папка) и звездичка (извлича пароли, скрити в полетата със звездички).

За предпазване на възобновените пароли Passcape Outlook Password Recovery предлага модул за износ, който поддържа файлови формати TXT, HTML и XLS. Разработчикът прецизира, че възобновените пароли може да се разграничават от истинските, заради криптиращите логаритми на Outlook. Въпреки че не съдържат същата 32-битова контролна сума, възобновените пароли ще се одобряват от Outlook при логване.

Даунлоуд: Passcape Outlook Password Recover
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР