Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за

...
Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за
Коментари Харесай

Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха, след като Путин обяви мобилизация

Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха безусловно за минути, откакто по-рано през днешния ден съветският президент Владимир Путин разгласи незабавната готовност на 300 000 резервисти, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Обръщението на Путин, излъчено рано сутринта на запис, провокира боязън и суматоха, че на мъжете, годни да носят оръжие, повече няма да бъде позволено да напущат страната.

Министърът на защитата Сергей Шойгу увери, че мобилизацията ще бъде лимитирана единствено до тези, които имат опит като професионални бойци и че студенти и наборници няма да бъдат свиквани под знамената.

Въпреки това " Google трендс " сподели внезапно нарастване на търсенето в " Авиасейлс " (Aviasales), най-популярният уебсайт в Русия за покупка на самолетни билети.

Данните на уеб страницата демонстрират, че всички директни полети от Москва до Истанбул и Ереван са изцяло разпродадени. И двете страни не изискват визи на съветските жители.

Няма билети и за някои полети с прехвърляне, като да вземем за пример през Тбилиси, а в същото време най-евтините билети до Дубай костват 300 000 рубли (5000 долара), или пет пъти повече от междинната месечна заплата в Русия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР