Полети до три нови дестинации от Бургас до Познан, Каунас

...
Полети до три нови дестинации от Бургас до Познан, Каунас
Коментари Харесай

Летище- Бургас е отворено 24/7: Пускат полети до три нови дестинации

Полети до три нови дестинации от Бургас до Познан, Каунас и Дъблин ще бъдат пуснати от нискотарифната компанияRyanAir през 2023 година Те ще се реализират по следния график:

-Бургас-Познан /Полша/-два пъти седмично, всеки четвъртък и всяка неделя от 26 март

- Бургас-Каунас /Литва/ -два пъти седмично, всеки вторник и събота от 28 март

и Бургас-Дъблин /Ирландия/- четирипъти седмично /всеки вторник, сряда събота и неделя/ от 2 май

Аерогарата в Бургас работи целогодишно 24/7, като напъните са ориентирани към разрастване на капацитета за интернационалните пазари, включително през есента, зимата и пролетта, само че финалното решение за тяхното опериране се взима от самите авиопревозвачи и пасажерите, чиито интерес към съответната дестинация е решителен. Това заяви в прессъобщение до медиите концесионерът„ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД. От компанията, която стопанисва и летището във Варна, отхвърлиха изказванията за неравнопоставеност в икономическата политика на концесионера за развиване на аерогарите в Бургас и морската столица. И показаха съответни данни, разнообразни от спекулациите с публичните нагласиот финансови и политически кръгове врегионален мащаб:

" От началото на 2022 година до този миг, Летище Бургас обслужи 1 621 220 пасажери с 12 159 самолетодвижения, което съставлява 70% растеж, спрямо предходната година, макар неналичието на полети от Руската Федерация, Украйна и Беларус. Лято 2022 година бе извънредно сполучливо за бургаското летище, като бяха оперирани постоянни и чартърни полети до 75 дестинации от 23 страни, изпълнявани от 42 самолетни компании, като това е повече от обслужения брой пасажери на Летище Варна, където от началото на годината са обслужени 1 333 699 пасажери с 10 332 самолетодвижения “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР