Полетът с хеликоптер над плаж Градина в ранните часове на

...
Полетът с хеликоптер над плаж Градина в ранните часове на
Коментари Харесай

Организаторът на полета с хеликоптер над "Градина": Каскадьори хвърляха биоразградими брошури

Полетът с хеликоптер над плаж " Градина " в ранните часове на 1 юли е бил част от рекламна акция за идно събитие. Това изясни пред Българска национална телевизия Валентин Илиев, който е един от уредниците на полета, поради който шефът на въздухоплавателната администрация може да загуби поста си, както анонсира транспортният министър Георги Гвоздейков.

 Шефът на въздухоплавателната администрация може да загуби поста поради хеликоптера над Шефът на въздухоплавателната администрация може да загуби поста поради хеликоптера над " Градина "

Илиев изясни, че са спазени всички процедури по сигурност на хората в хеликоптера. По думите му висящите от летателната машина хора са каскадьори.

" Каскадата беше осъществена от експерти. Висящите хора от хеликоптера бяха каскадьори и бяха вързани по специфичен метод с харнеси, тъй че от безвредна позиция сме се погрижили за всичко ", сподели той.

Валентин Илиев посочи, че хвърлените от хеликоптера листчета са от биоразградима хартия. Процесът по разграждането ѝ пък се ускорявал, когато хартията се намокри. Той изясни и за какво брошурите са били под формата на банкноти от 100 $ с лика на Тодор Живков.

" Така вършим отпратка към мястото на събитието на реклмната ни акция - неговата някогашна резиденция до Приморско ", съобщи уредникът на полета.

 Започва инспекция на хеликоптер, летял над плажа, от който са хвърляни листовки Започва инспекция на хеликоптер, летял над плажа, от който са хвърляни листовки

В момента се прави инспекция кой е разрешил рисковия полет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР