Полетът излетял от Абу Даби с три часа закъснениеОколо 10

...
Полетът излетял от Абу Даби с три часа закъснениеОколо 10
Коментари Харесай

Драма във Варна със самолет на Уиз Ер от Абу Даби до София: Пътниците се барикадираха

Полетът изхвърчал от Абу Даби с три часа забавяне

Около 10 български жители се барикадирали в аероплан, който вместо на летище София, кацнал във Варна.

Сагата почнала в петък в Абу Даби, откъдето машината изхвърчала с близо три часа забавяне. 

Това довело до неспособност пасажерите да дойдат в столицата поради проект за ремонт на летището.

По информация на очевидци от самолетната компания, обслужваща полета, са знаели, че кацането в София няма да бъде разрешено. Въпреки това, без предизвестие, качили всички на самолета. Само 15 минути преди кацането във Варна водачът оповестил, че ще се приземят на неправилното летище, оповестява организация " Фокус ". 

" Поръчани са 5 рейса, които трябваше да извозят всички ни от летище Варна до София. Това означаваше, че една огромна част от нас нямаше да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките ", казала една от дамите, отказала да слезе от самолета.



Самолетната компания не поискала да спомага и на място извикала екипи на " Гранична полиция ", които заплашили пасажерите, че ще ги смъкват с белезници. 

" Дадоха ни 10 минути да си помислим дали да слезем непринудено, или да ни арестуват, в това число и децата ", изясняват още недоволните пасажери. 

Според стюарда хората трябвало да изоставен самолета, с цел да се провежда транспортът им. 
" Защо ние, които плащаме вашите заплати, би трябвало в този момент да се возим с рейса, да отменим всички задължения, които имаме, а вие - хората, на които ние плащаме, би трябвало да се приберете със аероплан? ", попитали пасажерите водача. 

В отговор на въпроса той декларирал: " Няма задоволително екипаж, който да ви транспорти законно. Аз също повеждам договаряния с компанията. Предал съм, че отказвате да слезете ".

Клиентите на самолетната компания дефинираха случилото се като " подигравка ".
Приятели, апелирам ви да изгледате видеото с цел да се убедите що за стока са интернационалната компания Уиз Еър, в случай че изпитате същото отвращение като мен, ви апелирам и да споделите! Благодаря авансово. Wizz air
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР